Het huis

Vakantiehuis Winterberg is gelegen in het knusse plaatsje Silbach, zo'n 3 km van Winterberg. Het vakantiehuis is maar 3 uur rijden vanaf Utrecht, wat ideaal is voor een weekendje weg met familie of uw collega's. De accomodatie bestaat uit vier appartementen van 4 tot 8 personen per appartement. U hebt de mogelijkheid om één of meer appartementen huren, maar ook de gehele woning. Winterberg is een van de populairste plaatsen van Hoog-Sauerland. De vakantiewoning is van een Nederlandse familie en bestaat uit appartementen van gemiddeld zo'n 80m2. Kom genieten van de rust en de natuur van Vakantiehuis Winterberg.

Dit vakantiehuis is ook zeer geschikt als groepsaccommodatie met in totaal 28 slaapplaatsen (verdeeld over 4 appartementen verbonden door het trappenhuis). In de tuin staat een speeltoestel met schommels, een glijbaan en een trampoline. Silbach is rustig gelegen en toch op nog geen 5 minuten van het centrum en skigebied van Winterberg. De appartementen zijn zeer luxe en voorzien voorzien van alle gemakken. Zo kunt u er kostenloos gebruik maken van WIFI.

Vanaf september hebben wij helaas de prijzen moeten verhogen in verband met de grote stijging van de energiekosten in Duitsland. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

text-image-img-1
voorkant-foto-panorama1

Appartement

Panorama

balkon

Appartement

Balkon

tn-0c722aa3665debea5f7556bcb4629b25

Appartement

Terrasse

tn-9b6b32d3cfc2845f1566bcecb509cc2f

Appartement

Garten