Groepsaccomodatie huren Winterberg

Bent u op zoek naar een groepsaccomodatie om te huren rondom Winterberg? Zoekt u dan niet verder. Vakantiehuis Winterberg in Silbach is hét huis om te huren als groepsaccomodatie in het prachtige HochSauerland. U kunt met maar liefst 28 personen verblijven en bent van alle gemakken voorzien.Locatie van het huis


De groepsaccomodatie die u kunt huren heet Vakantiehuis Winterberg en staat in Silbach, een rustig plaatsje in het HochSauerland. Haus Iris staat op een berg aan met een prachtig uitzicht op de andere berg tegenover het huis. De omgeving is een echte must als het op uitrusten aankomt. Wanneer u in VakantieHuis Winterberg verblijft, kunt u echt helemaal even er 'uit' zijn. De rustgevende omgeving van bossen, velden en de gemoedelijke Duitse sfeer helpen hier zeker aan mee. 

Daarnaast staat de groepsaccomodatie die u kunt huren op 5 km vanaf Winterberg en staat het huis in een sector waar veel te beleven en ondernemen valt. 

Het huis als groepsaccomodatie


 Het hele jaar door kunt u ons vakantiehuis bezoeken als familieweekend, werk uitje of een weekendje weg met vrienden. Het huis is onder verdeeld in 4 appartementen en is zeer geschikt om te gebruiken als groepsaccomodatie tot en met 28 personen. Elk appartement heeft genoeg bestek, servies en voorzieningen als handdoeken en toiletpapier voor het gereserveerde aantal dagen. 

Het hele huis heeft genoeg ruimte om met veel mensen bij elkaar te zitten. Denk dan aan balkons, terrassen en de gezellige hoekjes zoals de bar in panorama. De zitruimte maakt het huis nóg idealer om het als groepsaccommodatie te huren.

Daarnaast hebben alle appartementen minimaal 1 zithoek waar er met meerdere mensen kan worden gezeten. Daarnaast is er ook nog een wc op de gang, alles voor de hoge nood.

voorkant-foto-panorama-klein
balkon-klein